Zonta Walk: Haarlem

Zonta Walk Haarlem: wandelen door de mooie binnenstad én  genieten van verrassende acts

Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij je onderweg wordt vermaakt met een optreden of act. Dát is de Zonta Walk Haarlem. Dit benefiet evenement vindt op zaterdagavond 13 april plaats in Haarlem.

Zelfs wie Haarlem goed kent kan nu nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken en wordt verrast door verschillende (Haarlemse) artiesten. De circa 12 optredens zijn zowel op binnen- als buitenlocaties te vinden en zijn zeer divers; muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er valt van alles te beleven

Aan het eind van de wandeling kan ieder ook nog eens genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht.

Iedereen kan meelopen met de Zonta Walk Haarlem: jong en oud, sportief en ongetraind, alleen, met vrienden en familie of collega’s.

Wandelen voor een goed doel
De opbrengst gaat naar een goed doel in Haarlem: ‘Help Haarlemse vrouwen naar een autonome toekomst’, uitgevoerd door Stichting Netwerkpro. Meer informatie over dit project is te vinden op netwerkpro.org

Start en tickets
De lopers gaan van start in het Centrum van Haarlem tussen 19.00 en 20.00 uur en de tocht duurt ongeveer 2 uur. Iedereen kan zo mooi op tijd zijn, om de aankomst van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso te zien.

Via  de website zontakennemerlandzuid.nl/zontawalkhaarlem is het vanaf half februari mogelijk om tickets te kopen voor € 10,- wanneer ze voor 12 april besteld worden. Op de avond zelf zijn de kaartjes € 12,50.

Voor meer informatie: www.zontakennemerlandzuid.nl/zontawalkhaarlem.