• Orange The World

  Zonta says no to violence against Women! Op 25 november 2022 worden in vele gemeenten over de hele wereld gebouwen of bijzondere objecten oranje verlicht. Op deze wijze wordt aandacht gevraagd voor het geweld tegen vrouwen en meisjes. (lees meer)

 • Zonta Walk: Haarlem

  Zonta Walk Haarlem: wandelen door de mooie binnenstad én  genieten van verrassende acts Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij je onderweg wordt vermaakt met een optreden of act. Dát is de Zonta (lees meer)

 • Gele rozen van Zonta

  DE GELE ROZEN VAN ZONTA RUREMONDE ZONTA SAYS NO: BAN GEWELD TEGEN VROUWEN UIT! Wij, vrouwen van Zonta Ruremonde, deelden op 24 november 2018 gele rozen uit ter gelegenheid van de Internationale dag van uitbanning van geweld tegen (lees meer)

 • Eindhoven kleurt oranje

  Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen met fysiek of seksueel geweld te maken in haar leven. In sommige landen is dit zelfs 70%. Geweld tegen vrouwen neemt allerlei vormen aan, van huiselijk geweld tot genitale mutilatie, en (lees meer)

 • Steden kleuren oranje

  Op zondagavond 25 november om 20:00 uur heeft Marleen Damen, wethouder gezondheid, jeugdzorg & welzijn, de Hartebrugkerk in Leiden oranje doen oplichten. De kerk staat midden in Leiden aan de Haarlemmerstraat 110. Er is een op deze locatie ook (lees meer)

 • Internationale vrouwendag

  Zonta Ruremonde heeft op 8 maart jl deel genomen aan de Roermondse viering van internationale vrouwendag. Op deze middag krijgt jaarlijks een vrouw die zich bijzonder heeft ingezet voor de Roermondse samenleving, de Mathilde Haan-speld.

 • Veiligheid van vrouwen in Utrecht

  Gisteren pleitte Zontaclub Utrecht tijdens het Stadspodium Utrecht voor meer aandacht voor de veiligheid van vrouwen in Utrecht. Presidente Christel Meijerman: “wij wensen voor Utrechtse vrouwen dat zij zich vrij en veilig kunnen bewegen in de stad, waar, (lees meer)

 • Succesvolle samenwerking

  Succesvolle samenwerking Zonta aan de Leede en Zonta Kampala De Zonta club van Kampala in samenwerking met de Zonta aan de Leede club en de Stichting Wilde Geese implementeren een sanitair project met de titel “Behoud van meisjes (lees meer)