• Orange The World

  Zonta says no to violence against Women! Op 25 november 2022 worden in vele gemeenten over de hele wereld gebouwen of bijzondere objecten oranje verlicht. Op deze wijze wordt aandacht gevraagd voor het geweld tegen vrouwen en meisjes. (lees meer)

 • Benefietconcert Oekraïne

  Het Benefiet concert met Marjes Benoist, Jaap Sytsma en Coby Borculo heeft 675 euro opgebracht. Grote dank voor het prachtige concert. Ten behoeve van het kindertehuis in de Oekraïne werd geld ingezameld in de AH supermarkt aan de (lees meer)

 • Benefietconcert Wings kinderhuis

  Op 14 maart organiseerde Zontaclub ‘t Gooi in samenwerking met het Goois Symfonie Orkest het:Benefiet concert Wings kinderhuis Het concert heeft €1289,– opgebracht! Het benefiet concert vindt plaats in de Regenboog kerk Nassaulaan 22HilversumTel. 035 624 5047 Aanvang: 16:00 (lees meer)

 • Circusconcert

  Komt dat zien, komt dat horen!!!! Circus concert Singer Laren 9 maart om 14:30 Zontaclub ‘t Gooi presenteert: Het CircusconcertDe voorstellingsgroep van circus Amersfoort & het Artonis Pianotrio De jeugd-voorstellingsgroep van Circus Amersfoort maakt spannend circustheater, fysiek spektakel (lees meer)

 • Prinses Sophie voor Fairwork

  Op zondag 10 februari 2013 organiseert Zontaclub ‘t Gooi een unieke historische middag. U kunt luisteren naar de schrijfster Thera Coppens en de pianiste/zangeres Paula Bar-Giese in een programma over Sophie van Weimar, een prinses van Oranje in (lees meer)

 • Stichting MAX

  In de jaren 2009 – 2011 steunde Zontaclub ‘t Gooi Stichting Max. Deze stichting heeft als doel om de kindersterfte in Bangladesh te verminderen door kleinschalige drinkwaterprojecten. De combinatie schoon drinkwater, latrines en voorlichting is de meest efficiënte manier om ziektes (lees meer)