Orange The World

Zonta says no to violence against Women!

Op 25 november 2022 worden in vele gemeenten over de hele wereld gebouwen of bijzondere objecten oranje verlicht. Op deze wijze wordt aandacht gevraagd voor het geweld tegen vrouwen en meisjes. Zonta Nederland doet dit in samenwerking met UN Nederland en de Soroptimisten.

Zonta Het Gooi is actief in diverse gemeenten in Het Gooi o.a. Hilversum, Bussum en Huizen en in de Provincie Flevoland o.a. Almere en Zeewolde. Ook wij dragen Orange the World een warm hart toe!

Met een speciaal voor ons ontwikkeld armbandje halen wij geld op om geweld tegen vrouwen en meisjes wereldwijd een halt toe te roepen. Ons sierlijke armbandje bestaat uit een oranje draad (polyester) voorzien van oranje miyuki beads. Dit zijn massief gekleurde Japanse kraaltjes, afgezet door stainless steel balletjes met een goldplating van 14 karaats goud en kan op elke gewenste grootte gedragen worden. De firma waar wij de armbandjes kopen, is aangesloten bij Amfori.

Het armbandje is voor 5 euro (exclusief verzendkosten) te bestellen bij: www.orangetheworld.shop.

Door het kopen en natuurlijk het dragen van het armbandje laat u zien dat u de actie om het geweld tegen vrouwen en meisjes ondersteund.

Dank voor uw steun!

Sierlijk armbandje voor Orange the Wolrd ontwikkeld door Zonta het Gooi