Circusconcert

Komt dat zien, komt dat horen!!!!

Circus concert Singer Laren 9 maart om 14:30

Zontaclub ‘t Gooi presenteert: Het Circusconcert
De voorstellingsgroep van circus Amersfoort & het Artonis Pianotrio

De jeugd-voorstellingsgroep van Circus Amersfoort maakt spannend circustheater, fysiek spektakel met acrobatiek, jongleren, dans en evenwichtskunst. In de lucht en op de grond, met allerlei materialen of met pure spierkracht en souplesse. Door de combinatie met live-muziek op het podium door het Artonis Pianotrio zult u circus op een hele andere manier bekijken. Komt dat zien!
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

www.verrassendklassiek.nl

Circus Amersfoort

Circus Amersfoort

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij Circus Amersfoort terecht om te leren hoe je zelfcircusartiest wordt en om te oefenen op circustechnieken met echte circusmaterialen. De beste leerlingen worden geselecteerd om onderdeel uit te maken van de voorstellingsgroep, die elk jaar verschillende optredens geeft. www.circusamersfoort.nl

Artonis Pianotrio

Het Artonis Pianotrio is een jong ensemble dat jaarlijks tientallen concerten geeft door heel Nederland en daar buiten. In Nederland onder andere in Muziekcentrum Vredenburg, De Oosterpoort en het Bimhuis. Een ensemble dat al drie maanden na oprichting genomineerd werd voor de Storioni Festival Prijs. Anoek Brokaar, viool | Frank Oppedijk, piano | Willem Stam, cello. www.artonistrio.nl

Kaarten bestellen: stuur een email naar [email protected]
Volwassenen 12 euro
Kinderen 9 euro

De opbrengst van het concert komt ten goede aan Femmes for Freedom